God jul og godt nyttår

2020 ble ikke helt som noen hadde forestilt seg. Covid-19 snudde opp ned på hele verden, og vi lever fortsatt med viruset rundt oss. 

 

Takk til deg som har tatt dette på alvor og fulgt smittevernreglene slik at vi alle har vært friske og for at du har hjulpet bedriften gjennom denne vanskelige tiden. Men husk – kampen er ikke over. Vi kan ikke slappe av nå, men vi må stå løpet ut. Det kan se ut som at vi får en vaksine i løpet av 2021, men ingenting er klart enda.

 

Malvin Varne AS har hatt rekordomsetning i 2020 til tross for disse vanskelige tider. Vi i ledelsen jobber hardt for at du skal ha en trygg og sikker arbeidsplass, og du jobber hardt for at vi skal nå våre mål. Sammen er vi gull! 

 

Trond Tvedt ble ansatt som daglig leder fra mai. Han er rett mann til å bygge videre på den gode kulturen og den veksten vi planlegger de neste årene. Med det så har jeg trukket meg litt til side etter mange år med hard arbeid, der stein på stein er bygget, sammen med deg som en del av dette laget. Jeg skal fortsatt være i bedriften, men i en mer tilbaketrukket rolle.

 

Siden vi ikke kan samles på en trygg og god måte dette året har vi bestemt at den beste julegaven vi kan gi deg er en pengegave. Husk det er mange butikker som sliter i disse tider, og mange har usikre arbeidsplasser, så ved å bruke pengene lokalt bidrar du til å sikre våre butikker, tettsteder og byer kan fortsette å ha et godt utvalg og sikre arbeidsplasser. Ingen plikt, kun en oppfordring.

 

Ønsker deg herved en Riktig God Jul og et Godt nytt År. 

 

Hein Arve Varne