– De var profesjonelle i alle ledd

Fra første skisse til ferdig bygg – Malvin Varne leverer kvalitet gjennom hele prosessen. 

Bjørn Utseth har drevet Techno Dive i 25 år. Når de skulle bygge nytt bygg på Husøy var flere aktører inne med anbud, hvorav en skilte seg ut.  

– Det har vært en flott opplevelse, rett og slett. Det høres ut som en solskinnshistorie, men det har faktisk vært det, og da må en bare si det, forteller Bjørn Utseth om kundeopplevelsen hos Malvin Varne. 

– Det var ett tilbud som skilte seg ut, og det var tilbudet fra Varne. Det var ikke bare et tilbud på et stålbygg, men på et betongbygg som var konkurransedyktig i pris. Da var valget enkelt for meg. Dette bygget er like mye verdt om 25 år, et stålbygg hadde ikke vært så mye verdt om 25 år, forteller Utseth. 

Lang erfaring og gode relasjoner har mye av takken for at Malvin Varne kunne tilby det konkurrentene ikke klarte.

– Litt av hemmeligheten er at vi har lang erfaring. Vi har gode relasjoner, vi vet hvordan vi skal bygge bygg billig, men med full kvalitet og standard. Vi vet hva som kreves av planlegging og oppfølging, og på den måten klarer vi å bygge billigere enn flere andre. Erfaring spiller en viktig rolle her, avslører daglig leder, Hein Arve Varne. 

Malvin Varne hadde totalenteprise på Techno Dive sitt bygg på Husøy, og tok seg av alt fra tegning til siste finish. 

Ville bort fra brakkestadiet  

For Bjørn var det viktig å komme seg bort ifra brakkestadiet og over i et ordentlig kontorbygg som så bra ut når de skulle i gang med nytt bygg. Han visste hva han ville ha, og sa ting som de var. Det var derfor helt naturlig å være aktivt involvert i hele prosessen, fra start til slutt. 

Det gode og tette samarbeidet har resultert i at han i dag sitter igjen med akkurat det bygget han så for seg. 

– Jeg hadde aldri i min villeste fantasi trodd at det kunne gå så bra. De forandringene vi hadde var mer av kosmetisk art. Bygget var jo allerede gjennomtenkt over lang tid, og det er blitt slik som vi ville ha det, sier Utseth og fortsetter: – Jeg følte vi ble godt ivaretatt, og Hein Varne og alle de andre var helt fantastiske. Det har vært en flott opplevelse, rett og slett. Det høres ut som en solskinnshistorie, men det har faktisk vært det, og da må en bare si det. 

– Det er kunden sitt bygg 

Den lokale tilknytningen til Malvin Varne var en viktig faktor for Utseth, som forteller at den korte avstanden gjorde det lettere å få til en god dialog. Og den gode dialogen – den er viktig for resultatet, ifølge Varne. 

– Bjørn kom til meg med en tomt og sa at han ville ha et bygg. Han er en type kunde som vet hva han vil. Så da brukte vi de tankene og ideene han hadde, og tegnet et bygg basert på hans ønsker, forklarer Varne om prosessen. 

Etter at første utkast var skissert fortsatte den gode dialogen og tette oppfølgingen. 

– De var profesjonelle i alle ledd. De foreslo mye; ikke gjør det slik, men gjør det slik, det er billigere og bedre. De var løsningsorientert sammen med oss, sier Utseth. 

– Vi ønsker jo at kunden skal være involvert. Med Bjørn var det en veldig fin prosess, han ble invitert i alle møtene og møtte opp, han tok også med seg kona flere ganger, sier Varne og fortsetter: – Samarbeid med kunden er alfa omega. Det er kunden sitt bygg. Det er kunden som må føle at de får det de betaler for og får det en ønsker. Det er derfor vi er her, for at kunden skal få glede av dette bygget i mange år etterpå.